IMG_2122

Afgelopen weekend kwamen Guido en Rosanna naar Den Helder, met Ryan, Romeo, Remy en Siro. Een welkome afleiding, voor mij maar vooral ook voor Hazel, die sinds Hinde’s operatie wel een beetje beweging en spel te kort komt…..

IMG_2222

Hazel heeft een beetje ingeboet op conditie, maar de eerste minuten liep ze nog helemaal voorop ;>))

IMG_2219

Dolle boel aan het Hengstenpad;

IMG_2283

Romeo’s zoon Remy, ofwel Nonsuch Can’t Stop Now, is nu 12 weken oud en keek het allemaal vol verbazing aan. Af en toe liep hij in de weg ;>))

IMG_2281

Hij had zijn eigen manieren om zich te vermaken ;>))

IMG_2279

Remy kleurde erg mooi bij ons in de duinen!

IMG_2287

Rosanna met Romeo, Dust’n Dunes Legend NJK, kind van Jewel’s dochter Dune.

IMG_2296

Nog eens Romeo. Erg leuk om al deze nakomelingen van Chloe en Jewel regelmatig te zien!

IMG_2232

Hazel en haar nestbroer Ryan;

IMG_2294

Ze wist van gekkigheid niet wat te doen; “duin happen” is bij haar een teken van vreugde en overtollige energie ;>))

IMG_2277

Siro vond het leuk om ons weer te zien, en hij voelde zich overduidelijk direct weer thuis op het Hengstenpad, waar hij in juli/augustus veel plezier beleefde toen hij nog tijdelijk bij ons in opvang was, op zoek naar zijn gouden mandje. Dat heeft hij gevonden bij Rosanna en Guido, en het gaat fantastisch samen met de whippets.

IMG_2140

Hij rent bijna net zo hard als de whippets….

IMG_2171

Een heerlijke wandeling, waar Hinde uiteraard nog ontbrak. Zij was eventjes bij oma, waar ze natuurlijk stierlijk werd verwend.

IMG_2310

Na afloop kreeg Hinde gezelschap van een paar doodvermoeide jongens….. Remy lag erbij alsof hij eerder bij ons was geweest, en Siro lag er ook bij zoals hij in zijn weken bij ons heeft gedaan. Vooral Hinde was zijn slaapmaatje, Hazel meer zijn speelmaatje. Rosanna en Guido doken ondertussen de keuken in en hebben me gruwelijk verwend, met gebak en met een heerlijke maaltijd met o.a. kabeljauw.

IMG_2307

Kleine Remy…. is het geen dotje…..

10703737_10202059963940051_1849595019690383986_n

Met Hinde gaat het iedere dag een beetje beter; vrijdag ochtend ging het even minder; na een onverwachte manoeuvre vlak voor de deur, i.v.m. een kat, had ze veel pijn en hield ze haar hoofd heel laag. Gelukkig moest ik die dag met haar naar de holistisch dierenarts, en die heeft haar weer een beetje rechtgezet. De volgende ochtend kreeg Hinde een bindweefselmassage van de fysiotherapeute. Daarna was ze weer als tevoren, en eigenlijk weer een beetje beter.

IMG_2116

Arme Hazel zit ’s nachts wel eens naast haar cavebed. Letterlijk. Want Hinde laat wel eens een drol achter in haar cave. En dan kruipt ze lekker in de tweede cave, terwijl Hazel zit opgescheept met de gebakken “peren”. Dat verneem ik via de babyfoon, want Hazel gaat protesteren. Dan installeer ik haar maar op de bank, met een dekentje eroverheen, maar dat is eigenlijk niet precies wat ze bedoelde ;>))

Dit filmpje maakte ik zondag van Hinde, 32 dagen na de operatie aan haar dwarslaesie. Vandaag loopt ze alweer beter, we kuieren rustig een klein stukje door het park, en ze doet zelfs al pogingen om te gaan draven. Wordt vervolgd!