Tags

, , , , , ,

Als alles mag lopen zoals gepland, verwachten we ons eerstvolgende nest in het najaar van 2022, met Bliss (Salty Sand’s Double Bliss).

Wij fokken niet vaak; onze eigen roedel willen wij niet te groot maken, zodat onze whippets de levenskwaliteit en aandacht krijgen die zij verdienen.

Wij fokken volgens het fokreglement van de Nederlandse Whippet Club en laten naast de verplichte oogtest ook het hart van beide ouderdieren controleren door middel van een Doppler Echo.

Uiteraard groeien onze pups op in de huiskamer, met allerlei speelgoed en regelmatig buiten spelen op het gras, in gezelschap van hun moeder en oudere generaties, die allen bij ons geboren en getogen zijn.

Kijk voor een indruk daarvan ook eens naar de gratis socialisatiegids voor fokkers die wij hebben geschreven over de socialisatie die wij onze pups geven voordat zij uitvliegen naar hun eigenaren – in het menu van dit blog.

Bliss als pup (2017).

Een link naar het verenigingsfokreglement van de Nederlandse Whippet Club: http://nederlandsewhippetclub.nl/?page_id=895

Woont u in Nederland en heeft u interesse in een pup? Vanaf april 2022 willen we graag met enkele mensen kennis gaan maken om te kijken of we goed bij elkaar passen. Dat laatste is voor ons belangrijk, de volgorde van aanmelden is niet relevant.