Steeds weer kijken we terug naar de blogs van Hinde’s nest, om een beetje te vergelijken hoe het met de C-tjes gaat en wanneer we ook al alweer wat met de pupjes deden. Ja, en dan kijken we vol interesse naar Aprille, die hopelijk ooit de moeder van een volgend Salty Sand’s nest zal zijn. Toevallig heb ik foto’s van drie generaties op de leeftijd van 23-24 dagen, want bij Jewel’s nest in 2008 ben ik begonnen met de wekelijkse portretfoto’s.

SONY DSC

Oma Salty Sand’s Aubade for Chloe “Hinde”

Megan 23 dagen

Dochter Salty Sand’s Bring me Luck “Megan”.

Aprille 23 dagen

Kleindochter Salty Sand’s Cherished by Hinde “Aprille”

Zoek de verschillen en de gelijkenissen…. Qua kleur is dat een beetje lastig, omdat het licht en de achtergrond steeds verschilden. Aprille lijkt in werkelijkheid lichter en blauwer van kleur dan haar moeder Megan. Maar ook de kleur gaat in de komende weken verder veranderen. Ik zal vanaf nu wekelijks de portretjes van de drie generaties laten zien.