Alles samen

Het gaat prima met de D-tjes. De eerste pups zijn al over de 600 gram en de lichtsten zitten daar tegenaan. Ze hebben vanmorgen ook allemaal een nieuw halsbandje omgekregen van iets dikker koord en iets ruimer want die nekjes beginnen dikker te worden. Ze kruipen al behoorlijk door de werpkist op zoek naar Aprille.

P1120544

Aprille neemt wat meer tijd voor zich zelf, heeft vannacht zelfs een paar uur bij Marianne en Arend geslapen en op de dag komt ze wat vaker naar buiten.

P1120533

De tuin van Marianne en Arend is momenteel een groen paradijs….

Oma Megan

Oma Megan neemt het ervan….

Aprille op de dijk

Aprille wilde gisteren voor het eerst wel weer even mee naar de dijk bij het Amstelmeer en natuurlijk even zoeken of er nog muizen te vangen zijn. In de avond spelen ze vaak in de tuin met de bal en met de frisbee, waarbij de bal echt van Megan is en Aprille is helemaal gek op haar frisbee. Maar tot nu toe keek ze er niet meer naar om. Vanavond kwam ze toch mee en heeft ze voor het eerst weer even achter de frisbee aan lopen rennen en lag daarna tevreden te hijgen bij haar kroost.

Aprille op de rug

Even wat tijd voor mezelf….

Roodje op de rug

Zo moeder zo dochter….

Oma erbij

Megan hangt nu regelmatig met haar kopje over de rand van de werpkist en als Aprille even weg is besnuffelt ze de pupjes. Ze zou er het liefste bij gaan liggen tutten.

Oma Jewel bij het nest

Zes jaar geleden, toen Megan zelf nog maar een week oud was, kroop haar oma Jewel ook bij het nest van dochter Hinde, om te helpen met de verzorging. Wie weet komt er een herhaling van zetten ;>). Sowieso wordt het fijn voor haar als de pups door de kamer gaan lopen en ze echt oma mag gaan spelen.

Dan volgen hier de portretfoto’s, afgelopen maandag genomen, toen de D-tjes precies een week oud waren. Zij hebben nog lang niet hun definitieve vachtkleur. Ook voor ons blijft het een beetje speculeren hoe ze uiteindelijk zullen worden. In ieder geval wat lichter dan wat ze nu zijn. Wat dat betreft vergelijken wij beige whippets altijd een beetje met jonge zwanen…. ze worden iedere week gracieuzer en mooier van kleur ;>))

P1120559

P1120565

P1120561

P1120562

P1120557

P1120566