4 maart 2014 006Megan voelde zich een beetje beteuterd vandaag; niet heel veel trek, en een beetje stilletjes. Op deze foto staan we te wachten om de echo te laten doen. Eigenlijk wisten we al dat het goed zat; zelfs op deze foto kun je zien dat haar onderbuikbelijning aan het zakken is. Het is vandaag precies 4 weken geleden dat Reef en Megan hun date hadden.


Het was gezellig druk rond het echo apparaat; de dierenarts plus assistente, Marianne, Cora (personeel van Megan’s beste vriend Guus) en ondergetekende.
4 maart 2014 011Megan had echt geen zin om op haar rug te liggen, en dus werd de echo staand gemaakt, net als bij haar moeder Hinde destijds. Dan heb je minder duidelijke beelden, maar het ging ons natuurlijk vooral om de uitslag. En al snel vond Paula wat we zochten:MEGAN_BOOIJ_20140304161426_1617540De grootte van een walnoot zijn ze nu. In de komende vijf weken gaan ze flink groeien. Megan is tot nu toe een halve kilo aangekomen. uiteindelijk kan ze zomaar 3 kilo in gewicht toenemen. Hoeveel het er zijn? Meerdere, maar er is geen poging gedaan om te tellen, sowieso omdat dat nooit duidelijkheid geeft, en al helemaal niet als je hondje blijft staan. 4 maart 2014 001Ondertussen liggen Megan’s zus Hazel en hun moeder Hinde lekker te tutten op de bank. Dat wil Megan binnenkort ook kunnen doen met een dochter, dus we duimen, voor Marianne en Arend en voor alle a.s. puppy eigenaren, dat Megan voor iedereen iets leuks in petto heeft.