Chloe’s dochter Pippa op een funcoursing.

Op zaterdag 22 september houdt de Nederlandse Whippet Club voor haar leden een keuring en coursingdag bij de WVCNL in Leek, Groningen. Fokkers kunnen hun whippets laten keuren en/of coursen om te kunnen voldoen aan de regels van het rasspecifiek fokreglement. Leden kunnen hun whippet of Italiaantje op een ontspannen wijze laten keuren en kennis laten maken met coursing. Tegen een vergoeding van 5 euro per hond per onderdeel kunt u meedoen – mits de hond niet jonger is dan 12 maanden en nog geen 9 jaar oud is. Voor meer informatie en inschrijven: www.whippetclub.nl en het aanstaande clubblad van augustus.

Op zondagmiddag 14 oktober om 14.00 uur houdt de Nederlandse Whippet Club een regiowandeling van ongeveer 6 kilometer in Soestduinen, provincie Utrecht. De wandeling loopt voornamelijk in en langs het bos, om de stuifduinen heen, en af en toe wordt een klein stukje duinen meegepakt. Na afloop wordt traditiegetrouw vanuit de kofferbak oma Bakker’s huisgemaakte soep en een kopje koffie of thee geserveerd met iets lekkers erbij. Zowel NWC leden als mensen die geïnteresseerd zijn in onze rassen zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aankondiging verschijnt binnenkort in het NWC clubblad en op de website. Opgeven is mogelijk bij mij: post.monique@gmail.com