Afgelopen weekend hebben we met zijn vieren knopen doorgehakt; net als bij ons vorige nest belanden de pupjes precies daar waar ze het meest gewenst zijn en daar waar zij qua karakter voor zover we het nu kunnen beoordelen het best op hun plaats zullen zijn:

Salty Sand’s Best Friend
Het groene reutje neemt a.s. zaterdag zijn intrek bij Manon en Olaf, en hun reuenroedel bestaande uit Payute, Yuma en Nisga’a. Zijn roepnaam is Bidaï, naar de Bidaï Indianstam.

Salty Sand’s Beach Comber
Het blauwe reutje blijft nog een weekje langer bij ons, maar zal dan worden opgehaald door Rosanna en Guido, en zijn leven gaan delen met een dame en heer Siamees. Zijn roepnaam is Ryan; de eerste letter R verwijst naar Robin, de geliefde whippet die hem ooit is voorgegaan in de roedel. De betekenis van Ryan is ”koning”.

Salty Sand’s Bring Me Luck
Het rode teefje gaat vanaf zaterdag bij Marianne en Arend en hun gezin wonen, niet ver bij ons vandaan. Ook zij krijgt gezelschap van een dame en heer Siamees. Haar roepnaam is Megan, wat heel toepasselijk is bij de kennelnaam, want het betekent: “parel van de zee”.

Salty Sand’s Be Jewelled
Het gele teefje blijft bij ons wonen, samen met haar moeder Hinde, oma Jewel en overgrootmoeder Chloe. Haar roepnaam wordt Hazel, als verwijzing naar haar kleur.

Morgen volgt een blog over alweer een vol maar heel gezellig druk weekend, waarin de pups natuurlijk een centrale rol speelden…..