Vandaag zijn de B-tjes drie dagen oud, en ze groeien als kool. Het rode meisje weegt nu 440 gram en is sinds de geboorte 102 gram aangekomen.

De groene reu lust er wel pap van; hij ligt vaker dan de anderen bij te tanken en weegt nu maar liefst 571 gram; hij is dus 161 gram aangekomen. Wat hij goed kan met zijn krachtige snuitje, is het in bedrijf houden van de voorste, vaak moeilijk te stimuleren tepels. Er zijn er nu 8 in gebruik door maar 4 pups…….

Het gele teefje weegt nu 533 gram en is daarmee 163 gram aangekomen, nog meer dan de groene reu! Zij en de groene reu drinken allebei vaker bij Hinde dan blauw en rood.

Een lieve foto van Hinde met haar kleinste dochter.

De blauwe reu weegt 482 gram en is 142 gram aangekomen. Hij en het rode teefje waren de eerstgeborenen en liggen hier samen innig omhelst uit te buiken.

Met Hinde gaat het prima, ze is echt op haar gemak met haar kinders, eet goed en lijkt op een relaxte manier te genieten van de situatie. Morgen komen Chloe en Jewel weer thuis – we gaan eerst een puppyhek om de werpkist zetten, zodat zij nog even afstand kunnen houden van Hinde en de pups.

Vanavond weer een gezellige chatsessie gehad bij de live stream webcam, van 18.00 tot 19.00 uur. Wordt vervolgd!