Nic Aprille hartje

De volgende generatie Salty Sand’s is in aantocht, we weten het nu zeker!

P1110548

Marianne had voor vandaag een afspraak gemaakt om een echo te laten maken van Aprille’s buik. Dit is voor ons de vierde generatie die bij Paula in het liggootje belandde, voor hopelijk heuglijk nieuws; Jewel lag hier in 2008, haar dochter Hinde in 2011 en Hinde’s dochter Megan in 2014. Aprille liet het allemaal heel rustig over zich heen komen….

P1110562

Het was een spannend moment, want Aprille is nog zo slank als een den en ziet er vier weken na haar afspraakjes met Niccolo nog niet heel erg zwanger uit. De laatste dagen had ze slechte eetlust en ze lag vaak in haar cave bed, dat wel. Zwanger, of schijnzwanger, dat was een beetje de vraag, want bij de eerdere generaties zagen wij de dames toch wel al uitdijen rond het moment van de echo’s. Nu aten de vorige generaties wel altijd goed, zwanger of niet, en zelfs tijdens hun bevalling.

P1110555

Evelien is nog altijd te gast in Den Helder, en was er gezellig bij.

P1110552

Paula zag Aprille’s tepels en wist het al zeker: die is zwanger! Vervolgens bracht ze een aantal Salty Sand’s D-tjes haarscherp in beeld, met duidelijk kloppende hartjes. Het blijft prachtig om te zien, ook al weten we ondertussen wel hoe een vruchtje van 4 weken eruit ziet. Dat waar je met elkaar op hoopt, wordt opeens gewoon zichtbaar….

foetus-29-dagen

Dit is een foto van een hondenfoetus van 29 dagen. Het is niet de ware grootte; ze hebben  op dit moment met vruchtzak en al de maat van een walnoot.

P1110564

Paula is altijd oprecht blij wanneer de zwangerschap een feit blijkt te zijn en ze deze zo mooi in beeld kan brengen.

Aprille

Een foto van een pasgeboren Aprille, in april 2014.

Aiko

En een van haar nestbroertje Aiko. Over vijf weken, rond 15 juni, hopen we de nieuwe generatie welkom te mogen heten, we kijken er enorm naar uit!

Voor meer informatie over de a.s. ouders van het nest:

Breed archives test mating

En onze eerdere blogs over de voorbereidingen en Aprille en Niccolo:

Nestplanning Salty Sand’s D-nest

Wittebroodsweek