IMG_2541

Het is inmiddels een maand geleden dat mijn lieve Chloe is overleden. Marianne verraste mij vandaag met een keramiek van haar, liggend op een rood hart. In het witte hartje staat haar naam, en links en rechtsonder haar geboorte- en overlijdensdatum.

Hazel en Hinde hebben het keramiekje uitgebreid geinspecteerd. Het is dan ook niet een doorsnee beeldje….. in de klei is namelijk een beetje as van Chloe verwerkt. En dat maakt dit tot een bijzonder, dierbaar stukje keramiek.

IMG_0271

Alsof Chloe weer een heel klein beetje tot leven is gekomen….. ik ben er heel blij mee.

unnamed

Marianne heeft zich ondertussen toegelegd op gepersonaliseerde beeldjes van windhonden; zij kan de exacte aftekening van een individuele hond aanbrengen op haar beeldjes. Desgewenst kan er ook as in de klei worden verwerkt.

In de komende tijd zullen we meer foto’s plaatsen van het werk van Marianne.

Heb je interesse in zo’n uniek en toch heel betaalbaar stukje handwerk? Neem dan gerust contact op met Marianne: marianne.j.booij@gmail.com.