De vijf nieuwe eigenaren hebben zo duidelijk ieder een voorkeur voor een van de vijf heren, dat Marianne en ik hebben overlegd en besloten, dat het niet nodig was om iedereen nog twee weken in spanning te laten. Dus vandaag de portretjes, deze keer van de vakkundige hand van Marianne’s vriendin Nicole, met namen en al.

_DSC3558kopie

Salty Sand’s Cherished by Hinde ofwel Aprille  is het enige teefje in het nest, zij blijft bij haar moeder Megan wonen (maar dat wisten we al).

_DSC3573kopie

Salty Sand’s Complete the feeling heeft nu roepnaam Jadore en zal over een paar weken naar Belgie verhuizen, naar Rita, Roger, Julie en hun paardjes.

_DSC3580kopie

Salty Sand’s Covered with wings heet voortaan Raguel en wordt het nieuwe broertje van Anyl, het twee jaar oude whippetmeisje van Herma en haar zoons Djosh en Djeff.

_DSC3564

Salty Sand’s Colours of the past draagt nu de roepnaam Storm. Hij wordt de roedelgenoot van het drie jarige whippet meisje Lara, van Toos en Rob.

_DSC3567kopie

Salty Sand’s Close tot the heart heet nu Bodhi. Hij gaat samen leven met de zes jarige whippetreu Tico bij Jeanine, Hugo en de kinderen.

_DSC3560

Salty Sand’s Captured in motion heet nu Aiko. Hij verhuist – wanneer de pups zo ver zijn – naar Belgie, waar hij gaat samen wonen met het een jaar oude whippet meisje Mila, van Kenny en Linette.

Iedereen popelt nu om zijn hondje mee naar huis te nemen, maar eerst gaan wij – en vooral Megan, Marianne en Arend – er nog even ruim twee weken van genieten ;>)). Morgen volgt een apart blog met foto’s over de gebeurtenissen van de afgelopen vijfde levensweek van de C’tjes.