DSC_0014

Kijk eens, wat een rijkdom op het bankstel van Virginie en Tessa….. een trotse Dune, met het allereerste Dust ’n Dunes nest. Wij zijn hier in Den Helder natuurlijk ook trots, op deze kleinkinderen van Jewel en achterkleinkinderen van Chloe ;>) Van links naar rechts roodje, groentje, lilaatje, paarsje, witje en blauwtje. Of begint het met blauwtje en eindigt het met roodje…… die twee lijken erg op elkaar.

Vandaag zijn de pups precies 8 weken oud. De eerste is uitgevlogen naar Nederland; het groene reutje heeft nu roepnaam Romeo en is ingetrokken bij zijn neef Ryan, een van de pups uit ons nest van een jaar geleden. Volgende week vrijdag vertrekt de laatste pup, toevallig ook naar Nederland, en dan wordt het rustiger voor Virginie en Tessa.

Virginie en Tessa hebben een fantastisch mooie klus geklaard en zes puntgave pups klaargestoomd voor een mooi leventje bij lieve mensen, één geluksvogeltje blijft natuurlijk bij hen zelf. De pups zijn in aanraking geweest met heel veel verschillende mensen, honden, een kat, kinderen, en de CD met onweer-, vuurwerk- etc. geluiden. Ze zijn mee in de auto geweest, hebben geoefend aan het riempje, hebben buiten gespeeld, zijn bedolven geweest onder een lading zeer gevarieerd speelgoed, hebben zichzelf schotvast gemaakt met behulp van ballonnen en zijn dagelijks stevig geknuffeld en goed gevoed in huize Busschaert. Ze vertrekken met een enorme bruidsschat, met o.a. halsbandje, riempje, jasje, mandje en knuffels met nestgeur, instructieboekje etc. Echt klasse allemaal.

Ik wens Dust ’n Dunes L…., L……, L….., L…..L…. en L…… (de namen worden vast binnenkort geopenbaard door Virginie ;>) een gezond, gelukkig en lang leven toe!

http://dustndunes.wordpress.com/

SONY DSC

Een foto van 31 oktober 2008, van Dune op de bank bij ons, met haar nestbroer en -zusjes, ook genomen op acht weken. Dune is het pupje dat rechtop zit en met veel verstand de lens in kijkt ;>). Voor haar liggen v.l.n.r. Tiba, Grace, Zoë, Hinde, Fenja en Maestro. Kort daarvoor heette Dune trouwens nog witje, en de rest heette geeltje, groentje, bontje, blauwtje en rose. Alleen Maestro mocht zich vanaf zijn geboorte verheugen over een echte roepnaam, omdat toen al duidelijk was bij wie het enige reutje in het nest zou gaan wonen.

SONY DSC

Duuntje vier jaar geleden, 7 1/2 week oud.