We zijn afgelopen zaterdag naar de NWC aankeurdag & funcoursing geweest; daar waren Virginie, Nikki, Marianne, Arend, Elly met kleindochter Julie, ondergetekende en maar liefst vijf Sandjes present: Maestro, Dune, Hinde, Hazel en Megan. Alle vijf hebben ze o.a. een stukje coursing gedaan. Hierboven Maestro tijdens zijn allereerste rondje.

En wat denken jullie van Megan, hier in vliegende vaart. Alsof ze nooit anders had gedaan….. ik was op deze dag de fotograaf en heb vanaf mijn plekje midden op het veld van alle deelnemende honden dit soort foto’s kunnen maken. Deze week ben ik naar Londen voor mijn werk, maar a.s. weekend zoek ik alle foto’s uit volgt een uitgebreid verslag van de dag, met sfeer- en actiefoto’s.

Ik sluit af met deze foto’s die Manon en Olaf me stuurden, van Bidaï met Payute, één van zijn roedelgenoten.

Niet alleen gezellige foto’s maar ook bijzondere; Payute houdt niet van contact liggen maar zoekt zelf steeds vaker zijn jongste roedelgenoot Bidaï op, zoals hier op de bank, waar Bidaï als eerste lag. Men zegt dat whippets spirituele honden zijn, die kalmte brengen. Je zou het haast gaan denken inderdaad!