Hinde ligt sinds vanmiddag op de bank bij te komen van haar laparascopische sterilisatie (zie onderaan deze pagina onder de link voor een abominabele foto van een half gedrogeerd patientje, genomen mert een foute lensinstelling ;>))http://www.dierenkliniekwestland.nl/Fotoalbum/Overzicht). Het team uit Naaldwijk reist wekelijks af naar andere lokaties in Nederland om deze operaties uit te voeren, en vandaag waren zij in Halfweg, slechts een uurtje rijden voor ons.

Ze is nu even niets waard vergeleken met afgelopen weekend, toen we Megan te logeren hadden en Hinde – op deze foto rechts – haar twee stoute dochters in toom probeerde te houden.

De twee puberende meiden hebben drie dagen achter elkaar lopen rennen, keutelen en freubelen, geen moment lieten ze elkaar los. Af en toe vlogen ze elkaar ook in de haren, net zoals in het nest al gebeurde ;>)

Ze maakten ’s morgens vroeg de dijk al onveilig….

Voor mijn dames de vaste patrouilleronde, maar voor Megan een nieuw te veroveren territorium…

Hazel is dik in haar nopjes met een speelgenoot die ze niet eerst hoeft op te porren, zoals Hinde soms, als ze een keertje geen zin heeft om met haar grote wilde kind te stoeien.

Megan in de ban van een voorbij zwemmende meeuw;

Maar die was niet onder de indruk en bleef onbereikbaar, ondanks de toenaderingspogingen van Megan.

En zwemmen, dat deed ze (nog) niet. Twee dagen later lukte dat trouwens wel, toen ze in Mariëndal dacht dat ze over kroos kon lopen….

Thuis, met het buikje volgegeten, gaat het gekeutel gewoon door; soms zachtjes, in elkaars armen gesloten, soms hard, soms met speelgoed, en soms gewoon met de buffelhuidkluiven, waarbij de ander altijd de lekkerste kluif lijkt te bezitten….. Het viel me op dat Megan steeds in kikkerstand ligt, net als Chloe.

Megan maakt maar weinig bezwaar tegen dit logeerpartijtje!

Een wandeling in Mariëndal;

Hinde en Hazel zwemmen graag; wel met veel geplons en gespetter, en er moeten altijd stokken in het spel zijn. Megan durfde op dat moment nog niet te zwemmen en stond gefrustreerd te blaffen met haar poten nog op de bodem.

Terugkeer met de buit;

Opgewacht door Chloe en Megan…..

Bij dit onderdeel kan Megan wel gewoon meedoen met Hazel en Hinde;

Caroussel lopen ;>)

Daar is een aardige mijnheer die de stok nog wel een keertje wil gooien!

Deze laatste foto laat een triomfantelijke Hinde zien, die Hazel het nakijken geeft. Dat mag van mij nog wel een tijdje zo blijven ;>)).

Zo, en nu nog even snel naar de stembus, die over drie kwartier sluit……. je zou het bijna vergeten als je relaxed achter je PC zit ;>)