De nieuwe halsbanden zijn binnen; geel voor Hazel, en voor de andere dames hun gebruikelijke kleur bij deze halsbanden; donkerrood voor Chloe, donkerblauw voor Jewel en donkergroen voor Hinde.

Mijn moeder en Ronald waren niet zo blij als ik, met de geruite halsbanden uit Zwitserland, die we het afgelopen jaar hebben gebruikt. Ze vonden ze prachtig, maar konden niet onthouden welke band bij welk hondje hoorde, en mijn moeder vond het over het hoofd aan- en afdoen niet leuk voor de dames, vooral wanneer zij de verkeerde (en dus soms te krappe) halsband om hadden gekregen.

En ja, wie zijn er overdag met de dames in de weer……. juist, en dus heb ik geluisterd naar de klaagzangen en weer “fool proof” halsbanden bij Maria besteld, met de namen erop, en gewone sluiting met gesp. En eigenlijk vind ik die vorm nog altijd het mooiste passen op een whippethals. We krijgen er buiten altijd veel complimenten over. Maria maakt ook altijd de puppy halsbandjes die onze pups meekrijgen wanneer zij uitvliegen. Bedankt weer Maria!