Vandaag hebben Marianne en ik in het park wat ringtraining gedaan; Megan is een spring in het veld, en snel afgeleid, dus een hele uitdaging. Maar de momenten waarop ze geconcentreerd meewerkt nemen langzaam maar zeker toe ;>)

Met af en toe een officiële weigering wanneer het tijd is om een rondje te lopen ;>)

Hier staat Marianne net even met haar rug naar Megan toe, terwijl Megan in de verte iets interessants ziet aankomen. Mooiere standfoto’s dan op zo’n natuurlijk moment krijg je haast niet! 

Het blijkt te gaan om een geïnteresseerde mevrouw op een scootmobiel en Megan nodigt zichzelf na een kronkelende begroeting uit voor een ritje…..

Megan is altijd blij om haar familie te zien; vandaag had ik Chloe en Jewel mee naar het park; Hinde en Hazel waren namelijk bij mijn moeder de afgelopen dagen. Enerzijds omdat ik nog niet ver kan lopen en dus beter met de twee “oudjes” kan optrekken, anderzijds omdat Hinde loops was en onder invloed van de hormonen haar moeder Jewel steeds erg brutaal liep te provoceren. We hebben vanavond voor het eerst sinds een dag of tien met alle honden in het bos gelopen en gelukkig kunnen Hinde en Jewel nu wel weer door één deur. En nu zo snel mogelijk Hinde laten steriliseren, hopelijk hebben we dat probleem dan niet meer en in de fokkerij wordt het stokje toch overgenomen door Megan en wie weet ook  Hazel.

Chloe geniet de laatste dagen heerlijk van het zonnetje in mijn achtertuintje….

Deze foto ontving ik van Marianne: Megan sliep eerst naast het bed maar heeft nu een eigen “slaapkamertje” gekregen in de slaapkamerkast, waarvan een stuk van de deur is afgezaagd en waarin een gezellig roze meisjesbehangetje is aangebracht. En het waterbakje is onder handbereik. Megan is erg in haar nopjes!

Manon stuurde me vandaag deze foto van Bidaï, die het apporteren onder de knie krijgt;

Van Danielle (Blue Spring’s whippets in Frankrijk) ontving ik deze foto van Hinde’s vader Tibère (in het midden). Links zijn nestzuster Tiffany en rechts hun beider kleindochter Bambina. De tijd vliegt; Tibère en Tiffany zijn in augustus ook alweer 10 jaar oud. 

Hopelijk blijft de zomer nog even bij ons, er komen nog een paar leuke weekenden aan waarbij mooi weer zeer welkom is!