Best Puppy In Show Cobyco Chance to Dream, Dog CC & New Champion Veredon VIP JW, Reserve Best In Show & Bitch CC Oakbark My Sugarbabe & Best Veteren In Show Peperone Solid Gold.

Pffff, ik ben nogal achter met mijn berichten – als ik terugreken dan ben ik in de afgelopen 3 weken maar één week thuis geweest, en de andere dagen in Frankrijk, Engeland, België en Spanje, voor werk en ook privé. Bovenstaande foto nam ik 15 april in Engeland op de show van Northern Counties Whippet Club, waar Wim Wiersma de whippetreuen keurde. Er waren zo’n 100 inschrijvingen, en van de geplaatste honden (5 per klas) heb ik individuele foto’s gemaakt, die zijn te zien in mijn face book foto albums.

De beste reu, reserve beste reu, beste puppy reu en beste veteranenreu op een rijtje.

Reserve beste reu werd Welstar With Strauss van fokker Linda Jones, tevens de vader van Evelien’s reu James en Tinne’s teef Dyllis, en natuurlijk van het Southgrove’s A-nest.

Ondertussen laten Manon en Olaf mij iedere week trouw meegenieten van de ontwikkeling van Bidaï (Salty Sand’s Best Friend). Mooi plaatje van hun reuenroedel.

Bidaï kan al netjes “af”, en nog véél meer ;>).

Sjezen met zijn grootste vriend Nisga’a!

Dat is uiteindelijk wat Bidaï het liefste doet. Als hij dezelfde jachtlust heeft als Hazel en Megan….. dan moeten we met z’n allen de ogen en oren in onze rug goed open gaan houden. Want de meiden hebben dit van hun moeder en oma geërfd – ze turen net als Jewel de hemel af naar vogels, en zien werkelijk alles vliegen, en vogels op de grond zijn ook niet veilig voor ze.

Een lange rode slungel ;>). Die kleur is niet helemaal realistisch – vergelijk maar met de eerdere foto’s hierboven. Zo rood is Bidaï niet, maar de pups hebben de afgelopen weken wel degelijk meer rood pigment ontwikkeld – dat natuurlijk afkomstig is van hun vader.

Is dit niet schattig….. heerlijk samen dutten, waarbij Nisga’a tegelijkertijd Bidaï’s hoofdkussen is.

En lekker samen stoeien! Wordt vervolgd….