Megan weegt ondertussen 7,3 kilo, niets vergeleken bij haar nestgenoten, maar Marianne en Arend vinden haar al echt groot geworden. Ik zie haar natuurlijk wekelijks op ringtraining, en ze is duidelijk een slag kleiner dan Hazel – wat helemaal zo verkeerd niet is ;>)). Ze is ook langer van lijf, en kan sneller en mooier rennen dan Hazel, valt me op, wanneer ze na afloop samen hun rondjes draaien over een groot veld. 

Met eten is ze selectief, de brokken bewaart ze liever voor als ze echt honger heeft, maar de Duck en Farmfood laat ze niet staan. In de avond een lekker stukje kaas, dat gaat er ook altijd in.

Na 10 uur ’s avonds gaat ze op nachtstand en komt daar pas 12 uur later weer uit. Om 8 ’s ochtends uur wordt ze even gewekt voor een plas, maar dat gaat met veel moeite, want die lekkere warme mand wil ze nog helemaal niet uit. Ze komt dan ook met veel gegaap en gekreun en de nodige en aanmoediging in beweging om vervolgens weer snel verder te slapen (Marianne, ze is duidelijk al vroeg een échte whippet aan het worden ;>).

Als ze eens een uurtje alleen moet blijven blijft ze rustig in haar bench, natuurlijk wel als ze lekker moe is van een wandeling. Ze is dol op elke hond en mens die ze tegenkomt, en een paar keer per week kan ze even lekker rennen op het strand waar het nu nog redelijk rustig is.

Op een mooie lentedag…..

Bloemen zijn er om geplukt te worden, nietwaar ;>)