Van Marianne ontving ik deze mooie strandfoto’s van Megan. Vrijdag zijn de B’tjes alweer 11 weken oud.

Op het stille strand, zo’n 15 kilometer zuidelijk van Den Helder vermaken Megan en Marianne zich regelmatig met z’n tweetjes.

Alle aandacht voor het vrouwtje. Dat was vanavond op ringtraining wel even anders; Megan en Hazel keken eerst hun ogen uit naar de pups van andere rassen en hadden toen alleen nog maar oog voor elkaar ;>). De nieuwigheid moet er even af in de komende weken ;>)

Soms ligt Megan samen met de poes op de bank, het gaat langzaam maar zeker steeds beter. Ze wil vaak met de twee katten spelen, maar daar hebben ze tot nu toe weinig zin in. Met name van de kater krijgt Megan dan even een pets boven op haar schedel om de rollen even duidelijk te stellen, en die boodschap komt goed binnen ……