Hinde oefende vandaag “high five” met de gele en de blauwe, en daar was alle reden voor:

De buit is binnen Annemarie! Vanmiddag ontving Hinde een verrassingspakket met een lieve kaart van Donna, “van kraamvrouw voor kraamvrouw”, met daarin 4 dode dieren: een vos, een bever, een wasbeer en een stinkdier. Nou nou, Donna heeft goed haar best gedaan in het bos ;>)). En ze zijn vakkundig gevild: “no stuffing”, stond erop.

Alhoewel…. als je in ze knijpt, dan kunnen ze heel hard piepen. Natuurlijk zijn deze diertjes bedoeld om zich in de nestgeur van de B’tjes te rollen, en vervolgens over een week of zes met hun eigen pup mee op reis te gaan, naar hun nieuwe huis. Maar Hinde dacht dat ze allemaal voor hààr waren….

Mijnheer de Vos werd direct na zijn eerste piepje geclaimd en mee naar de bank gesleurd. Vier bloedjes van pups bleven daardoor onbeheerd achter in de werpkist, met honger ….

Je wordt bedankt Annemarie, zie ze liggen in hun kille en verlaten nest….

En nu maar wachten tot moeders klaar is met haar nieuwe vermaak……

Gelukkig was het niet van lange duur ;>))

De harmonie is weer terug….

Namens de B’tjes bedankt Annemarie en Donna – écht bedankt – voor het mooie kraamcadeau!