Hinde groeit gestaag, en is nog steeds hongerig en happy.

Nikki kwam dit weekend meehelpen met allerlei klusjes die moeten gebeuren voor het nest geboren wordt. En het volgen van de zwangerschap van een whippet die je goed kent is een leuk “projectje” voor iemand die dit jaar diergeneeskunde gaat studeren. Hier luistert ze naar het geborrel en gepruttel van Hinde’s pupjes en Hinde lijkt het erg lollig te vinden ;>)).

Tussen de klusjes door is er tijd voor een wandeling in de Donkere Duinen. Chloe, Jewel en Hinde zijn altijd dol op logees. Dat gaat zo ver, dat ze bij hen in bed proberen te kruipen – en bij Nikki lukt dit ook, altijd.

Hinde, Chloe en Jewel laten zich gewillig dresseren. Voor koekjes, uiteraard….

De dames waren gisteren behoorlijk jagerig en actief. In het bos, maar ook gisterenavond laat in het donker, achter een kat aan bij de dijk. We gaan Hinde voor de zekerheid maar aan de uitloopriem houden.

Hinde weegt nu al 3 kilo meer dan gebruikelijk. Je ziet misschien niet zo veel van onderen, maar ze torst wel 25% van haar lichaamsgewicht extra met zich mee. En ze moet nog een dag of 12, 13.

Hinde’s oma Chloe in februari 2004, óók twee weken voor de bevalling.

Mijn vierde whippet Cruftsy verkeert deze week in goed gezelschap. Maar eigenlijk wordt kerstmis dit jaar een ondergeschoven kindje, en alleen maar een aanloop naar voor ons één van de spannendste gebeurtenissen van 2011 ;>)