Er wonen twee Sandjes in België, en het is altijd erg gezellig om hen over de vloer te hebben. Zo kwamen Virginie en Dune vorig weekend vanuit Brugge een nachtje logeren. Natuurlijk stond er een mooie wandeling op het zondagprogram…. we hebben drie en half uur door de Helderse natuur gezworven. 

Het was schitterend weer, en we hadden zoals gewoonlijk het strand voor ons alleen.

Het is gezellig, maar ook best wel fascinerend om de pups van onze honden terug te zien; ik zie allerlei eigenschappen in ze terug die ik ken van hun moeder, oma of overgrootmoeder. Zo heeft Zoë duidelijke trekjes van oma Chloe, maar Dune ook, en dan weer heel andere. Maar ook hun moeder Jewel zie ik in hen terug, en hun zuster Hinde natuurlijk.

Mooi was het op het strand….

Deze foto nam ik vanaf een verboden duintop, waar we samen met de honden overheen zijn getrokken. Nog steeds geen boete gehad, in al die 30 jaren illegaal wandelen in de duinen…… op een dag ga ik hem krijgen natuurlijk, maar dan betaal ik graag, want wát een fantastisch rendement heb ik dan van mijn geld gehad ;>))))

Van dat gezwoeg door het helmgras krijg je dorst….. maar we kwamen halverwege de wandeling gelukkig precies uit bij het terras van Nogal Wiedus ;>).

Dune heeft nog even voor ons geposeerd in een beschutte duinvallei.

Bij de avondmaaltijd voor de verandering eens geen Hinde in ons bord, maar Dune.

Alhoewel… met slibtong en rijst met roomboter en basterdsuiker op tafel mag botermeisje Hinde zelf ook niet ontbreken natuurlijk ;>)

Ter afsluiting een foto van Chloe met kleindochter Dune.