Chloe met nest week 1

Vandaag precies negen jaar geleden kreeg Chloe haar nestje: Jewel, Mozart, Jade, Pippa, Jillie en Pirelli.

Chloe met nest 21 maart 04

Het was ons eerste nestje, en het werd vanaf de leeftijd van drie weken groot gebracht op twee adressen; in het weekend waren ze bij mij en doordeweeks bij mijn moeder. Het autorijden zat er dus al heel vroeg in, en de pups waren en zijn er nog altijd dol op.

Chloe met nest 7 maart 04

Chloe was vier jaar toen ze haar nest kreeg. Ze was een heel tolerant moedertje, erg fel corrigeren deed ze haar pups niet; alles mocht en alles kon zo’n beetje bij haar ;>)

Caring never stops 1

Jewel bleef bij ons, en werd behoorlijk door Chloe verwend.

Jongehondendag 6 11 04 A

NWC jongehonden en veteranenshow 2004; het nest was present samen met beide ouders, en won de prijs voor het meest uniforme nest (ondanks dat er een bontje tussen zat, maar het ging natuurlijk met name om het type ;>)

9 feb 2013 075

Jewel, foto van vorige week; de dames en heer hebben ondertussen grijze toetjes gekregen, en Jewel is zelf inmiddels oma van 14 kleinkinderen. En Jade….. zoals jullie in december hebben kunnen lezen, is zij er niet meer. De tijd vliegt, dat lijkt vooral zo voor onze honden. Iedere dag samen is er één, vergeet er dus niet van te genieten!