Het herstelhotel De Kim in Noordwijk is fantastisch; geweldige zorg, prima eten, fijne kamer. Veel oude mensen, die herstellen van heupoperaties, maar ook daar zitten weer leukerds bij die om vijf uur ’s middags gezellig een flesje wijn voor je open trekken op hun kamer ;>)). Het litteken op mijn buik heelt goed, maar van wandelen over het strand komt nog niet veel. Mijn camera bleef ongebruikt liggen, tot ik een andere horizon ontdekte, dichterbij, in mijn eigen kamer. Het zijn de mooie en lieve dingen die voor me werden meegebracht op opgestuurd ;>). Zoals deze prachtige pioenrozen;

Overal in het hotel hangt kunst, tot op de kamers aan toe; zoals deze serie schoenen van kunstenares Inez.

Ik ontving allerlei leesvoer, waar je blij van wordt…..

Deze kaart staat symbool voor alle leuke kaarten die hier in de brievenbus rolden, waarvan sommige al klaar lagen op de dag waarop ik hier gammel uit het ziekenhuis aankwam  ;>))

Close up van een vrolijk bosje lathyrus dat ik gisteren kreeg in een schattig vintage retro vaasje;

En dan zijn er natuurlijk de fantastische bonbons van Huize van Wely, hier in het centrum van Noordwijk…….

Het strand ligt echt op steenworp afstand, en is met de rolstoel goed bereikbaar. Leuke pavilioens waar je lekker kunt lunchen met bezoek.

Het verblijf in de Kim, met een fijn verstelbaar bed, aangepaste badkamer, het geweldige personeel en de mooie omgeving is een goed vervolg geweest op mijn week in het ziekenhuis, waar ik vanuit mijn bed dit mooie uitzicht had op de Helderse Lange Jaap, en het Huisduiner poldertje.

Maar pas wanneer ik de dames thuis weer om me heen kan hebben, en weer een beetje kan wandelen, wordt het weer echt leuk ;>). A.s. donderdag is het zo ver!