Tja, dat krijg je, wanneer je een wellnessdag inlast, voor een gezichtsbehandeling, hot stone massage, sauna, en om op een bijzondere manier de vissen te voeren…… je blog blijft dan onaangeroerd!

Het kwam vandaag wel nog van een strandwandeling met ons bezoek, maar het was te koud en winderig om een buikfoto van Hinde in de natuur te maken.

Hinde is nu zes weken zwanger. Ze groeit gestaag, maar gelukkig niet meer zo explosief als vorige week opeens gebeurde…. want er zijn toch nog bijna drie weken te gaan.

Dit was een buikfoto van Hinde’s moeder Jewel, ook zes weken na de dekking. Zij lijkt hier dikker dan Hinde, maar zij droeg haar pups wel meer “onderaan” dan Hinde, die net als haar oma Chloe vooral van boven gezien heel breed is over de ribpartij en er dus “ronder” uitziet.

Hinde heeft altijd haar neus op tafel, en het is moeilijk om haar op rantsoen te zetten in deze toestand. Dat doen we dus ook niet……

Verder is hier alles in diepe rust, en de bank goed bezet. Ik heb eigenlijk geen zin om kerstbomen op te tuigen. Less is more…. er komt volgende week ook al een grote werpkist in de kamer te staan! Gelukkig heb ik standaard kerstkleuren in mijn huis ;>))

Met een kerststuk op de bar kom je ook al een heel eind. En kaarsen, véél kaarsen ;>))

Cadeautje uit Zwitserland ligt al een week mijn geduld op de proef te stellen…..

De échte cadeautjes liggen trouwens op de bank. Hier liggen er bij elkaar geteld misschien wel…… 8, 9, 10?

Het puppykraampakket is net binnen; met allerlei handige accessoires die nodig zijn voor, tijdens en vlak na de geboorte. Voor het eerst heb ik de boel niet geleend ;>)). De werpkist schiet nu op heb ik gezien (met dank aan Ronald); volgend weekend kan Hinde waarschijnlijk haar hol wel gaan verkennen!