Abby, Love, Niobe, Ayrheen en Lily.

Steeds als ik naar Zwitserland moet voor vergaderingen, weet ik er een gezellige whippetdraai aan te geven ;>) Want na afloop of vooraf breng ik altijd wel een of twee dagen door bij Gerry Girard, mijn Zwitserse whippetvriendin (http://www.autumnlove-whippets.ch/)

We hebben nooit gebrek aan gespreksstof, het gaat natuurlijk over whippets, en heel soms ook andere onderwerpen ;>). En we maken mooie wandelingen met Love, Ayrheen, Lily en Abby, het 14-jarige Jack Russeltje. Op deze foto sta ik naast Angie, de eigenaresse van Niobe; Niobe is een dochter van Lily uit het Autumn Love’s B-nest en heeft dezelfde vader als Donna van Annemarie. Deze foto is trouwens nèt gemaakt nadat een reebok met veel herrie ons pad overstak, een paar meter van ons vandaan. De dames stonden nog een beetje te steigeren in hun tuig ;>))

Natuurlijk maakte hij zich snel uit de voeten. Maar kijken kan natuurlijk altijd……