We hebben vanmiddag de regiowandeling van de Nederlandse Whippet Club gelopen; met 31 zeer gemotiveerde wandelaars en hun honden: 27 whippets, 2 Barzois en een Tervuerense herder – ondanks de voorspelde, en gekregen regen.

Binnen de groep liep een aantal familieleden van onze honden mee; Julia en Jans, Mozart en Maestro. Chloe zag zelfs enkele achterkleinkinderen terug: zowel Sam als Dante waren aanwezig (zonen van Jans en Maestro).

Koud was het niet, de whippets die los konden rond rennen hadden dan ook geen jasje nodig. Af en toe moesten de paraplu’s eraan te pas komen, maar gelukkig niet de hele tijd.

Nikki en Ernst hadden Chloe’s buggy geleend voor de zes maanden oude Ivy….. alleen was Ivy het er zelf niet zo mee eens ;>)). Hier rent ze dus voor hen uit.

Maria en Wim met zijn Angie en Bonnie vormden de bezemwagen!

Na afloop bleef het lang genoeg droog om gezellig te genieten van oma Bakker’s heerlijke tomatengroentensoep, en koffie en thee met een koekje. Zoals altijd maakten Ronald en Elly zich nuttig bij het uitserveren. Bedankt weer daarvoor ;>))

Mijn achterbak werd een populaire hangplek ;>)

En die van Elly bevatte een bijzondere bezienswaardigheid, in de vorm van Maestro die zich als Houdini gedroeg en vanuit de achterbak via een smalle doorgang in het hekwerk het open achterraam van de auto wist te bereiken. Hier is hij zojuist weer op zijn rechtmatige plek geparkeerd ;>)

Eind van het liedje?….. hond in de pot.

Het was wat natter dan we gewend waren op regiowandelingen, maar eigenlijk bar gezellig. Op naar de volgende wandeling, in Den Helder!