Na een vakantie en een soort “writersblock” pakken we de draad gewoon maar weer op, met een heel nieuw Salty Sand’s blog.

Mijn vorige blog moest namelijk verhuizen naar een andere provider en dit is vreselijk misgegaan. Dat is jammer, want het blog is gestart in augustus 2008, toen ons A-nest in aantocht was en sindsdien zijn er vele artikelen geschreven, die nu verloren lijken te gaan. Mocht het oude blog toch nog in de lucht komen, dan zal ik het onderbrengen in één van de categorieën in dit nieuwe blog.

Wat me wel plezier doet, is dat ik op dit nieuwe blog weer pollvragen kan stellen aan de lezers, want die optie is vorig jaar verloren gegaan op mijn oude blog. Doen jullie weer mee? En suggesties voor nieuwe pollvragen zijn altijd welkom!

Veel leesplezier op deze nieuwe Salty Sand’s pagina!

Hartelijke groet van Monique